Allmänt

Måndag igen…

loxy-on-the-back1

 

God morgon på er alla söta!

 

Då var det vardag igen och en ny vecka. Jag säger det visserligen varje måndag, men jag tycker verkligen att helgerna bara rusar förbi! Jag fattar inte att dom kan gå så fort. Men å andra sidan, den sista tiden tycker jag även veckodagarna gått fort så det är väl tiden över huvud taget som bara försvinner.

Vad ska man hitta på den här dagen då? I morgon jobbar Håkan på Såtenäs igen, så jag brukar alltid vilja hitta på något lite speciellt när han ska vara borta ett dygn. Det behöver inte vara något märkvärdigt, men en extra god middag, hitta på något kul tillsammans eller liknande.
En sak har vi dock bestämt oss för att göra först av allt, nämligen hämta hem min scooter! 😀 Åhhh!! Det ska bli såå himla kul att få hem den och kunna ge sig ut lite. Jag behöver nog rostas av lite när det gäller själva körningen, och jag behöver definitivt träna mig när det gäller trafikvett över huvud taget. *s* Jag funderar på att ta ner en app med tester på vägmärken till I-Phonen. Det är nog något som jag skulle kunna ha nytta av. 🙂

 

Jaha, det är i allafall vad vi ska göra idag. Och eftersom Håkan ska lämna hojen för nån liten finslipning hos nån snubbe här, så behöver han ju skjuts. Så vi ska flacka runt litegrann med scootrar och hojar idag. Det är redan drygt 9+ ute och förhoppningsvis har det blivit ännu lite varmare innan vi ger oss iväg.

 

Ha nu en jättefin måndag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    Gumman!!!!!

    Du vet att det är farligt att fippla med mobilen och försöka köra samtidigt…. stort <3

Kommentarer är stängda.