Allmänt

Nya skal till iPaden!

nya-skal1

Hej hej på er!

Sitter i soffan med ett glas middag i handen. *skratt* Det här kommer verkligen att bli livat. Inte! *s* Men nu har vi bestämt oss för att satsa på det här så nu ger vi det en chans i allafall. 🙂 Men jag kommer nog att börja äta frukost nu tror jag. Hehe! Det är ju det enda tuggbara vi kommer att äta ett tag fram över och det tänker jag inte missa. 😛 Så ikväll blir det inget mer att äta för vår del.

Nu ska jag ta och sätta på en kopp te tror jag. Herregud, jag måste ha nåt som lugnar ner mig lite. Det är ett helt hysteriskt liv nere hos grannen och har varit de senaste timmarna. Vi försökte vila en stund på eftermiddagen, Håkan och jag, men det var ju bara att glömma. Jag var toktrött och slocknade gång på gång, men väcktes med ett ryck av illskrik ifrån lägenheten under hela tiden. Efter fyra såna väckningar så gav jag upp. Men jag kan inte påstå att det är trevligare att sitta uppe och lyssna på allt vrålande och gråtande och allt bankande och dunkande. Ja, ni vet ju – jag har upprepat det här många gånger. Men det är så galet sjukt att det inte är konstigt att man upprepar sig. Jisses, säger jag bara! Det är knappt jag tror att jag kommer att klara av den sista tiden tills dom flyttar. Överväger starkt att ta in på hotell de här två veckorna som är kvar.

Men över till något helt annat än sinnesslöa grannar. 🙂 Tänkte jag skulle lägga upp lite nya iPadskal som väldigt gärna får flytta hem till mig. 😀 Det är himla kul att kunna byta skal och variera sig, och jag älskar framför allt alla de färgglada skal som finns. Jag har inte hunnit köpa så många än, men jag har ett lila och ett rosarutigt. Nästa kommer nog bli någon blommig variant tror jag. 🙂

Nepp, nu ska jag dricka mitt te och försöka trycka tillbaka sötsuget. *skratt*
Ha en fin onsdagskväll alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. pulverbantning.. lycka till!

Kommentarer är stängda.