Allmänt

Blir det en fin dag idag också tro? :-)

godmorgonloxy8

 

God morgon på er alla söta!

 

Klockan sju i morse gav jag upp försöken att sova. Eller ja – jag har faktiskt fått slumra lite fläckvis på efternatten/morgonen, men det är så irriterande att bara vakna hela tiden och tro att man har sovit i flera timmar, och så har det bara gått typ 5 minuter.

Jaja, nu är jag uppe i allafall, och funderar på vad jag ska hitta på denna torsdag. 😀 Än så länge har vi ingen sol och det är bara lite drygt 3+ ute, men om man ska tro väderleksrapporterna så ska det ju bli riktigt skönt ute i dag också. =)) Jag får alltid sån himla städlust när solen strålar och värmen kommer in genom den öppna balkongdörren. Lite tidigt för det än kanske, men snart så… 🙂 Och då är det dags för en ordentlig vårstädning! 😀

Vi får väl se vad dagen för med sig. Nu ska jag först av allt dricka upp mitt morgonkaffe i lugn och ro och kika runt lite på bloggar och mail.

Återkommer lite senare under förmiddagen. Ha en jättefin torsdag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Hjälp vad söt han är!! Här lyser solen oxå med sin frånvaro, dom som lovade +10 idag, hoppas det kommer. Här ska bakas biscotti till svärfar och dra ett varv med dammsugaren! Ha en trevlig torsdag!

  2. vi har mulet.

Kommentarer är stängda.