Allmänt

Nattsnack i mörkret…

eagle

 

Hej där ute i natten ni som är vakna…

 

Jag är bara uppe en liten sväng…ska strax gå och lägga mig igen och få den där viktiga vilan som Håkan tycker att jag ska ha när jag inte kan sova. 🙂 För den här natten har varit urjobbig! Jag bestämde mig för att inte sitta uppe vid datorn den här gången, hur klarvaken jag än var, och riskera att gå omkring som en zombie i morgon. Men tiden går ju så himla långsamt när man ligger vaken på natten, den kryper fram. Nu när jag gick upp en sväng, så var jag nästan 100% säker på att det mer eller mindre blivit morgon – typ fyra, fem nånting. Och så är klockan bara två!!? Det känns som jag har legat bra många timmar mer därinne i mörkret och bara väntat på att tiden ska gå.

 

Jaja, i natt ska jag inte sitta uppe i allafall. Jag har ingen som helst lust att slockna nångång efter kaffet i morgon bitti, och sen sova bort hela dagen. Det är slöseri med tid om något, tycker jag. 😛

Men nu har jag i allafall skrivit mig lite trött en stund, så jag kanske slumrar några minuter nu i allafall. Får jag fullständig panik av rastlöshet så är jag väl tillbaka här om en stund igen. *s* Men jag ska försöka att låta bli. 😉

 

Fortsatt god sömn alla som sover, och ni som sitter uppe; Gå och lägg er, så kroppen får lite vila i allafall! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...