Allmänt

Dagens Inköp – ”To posh to walk” ;-)

vovvetshirt1

Den här toksöta lilla tröjan kom med posten igår, så jag skulle egentligen ha lagt upp den då, men jag missade det då. Jag har beställt den via en vän, men den kommer ifrån PUCHI Designer Petwear som har massor med söta saker. Man kan även beställa t-shirts med eget tryck till sin vovve där, men jag tyckte den här var så himla kaxig. Rosa såklart! *s* ”Prickarna” i ordet posh är små glittrande strasstenar. Kolla gärna in min väns sida också. PoshPooches.

Den här var tyvärr för stor för Loxy, men det är mitt eget fel. Eftersom han har gått upp så mycket i vikt senaste tiden så trodde jag inte att han skulle komma i en tröja i storlek S, så jag beställde en i M, ungefär yorkshirestorlek. Men som sagt, den blev för stor, så jag ska se om jag inte kan sy in den till honom för han var absolut toksöt i den. smiley

Så fort jag har fått den att passa någorlunda så ska jag lägga upp en bild på Loxy med tröjan på.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...