Djur Vardagsbetraktelser

Hundutställning på Ryda Sportfält i Borås idag!

God kväll alla och ursäkta mig att jag inte har uppdaterat här på hela dagen. Men jag har inte hunnit. Först var det fullt upp i morse när vi skulle iväg, sen har vi varit på hundutställningen första delen av dagen, en liten mellanlandning i mc-lokalen och när jag kom hem hann jag knappt få av mig kläderna förän min syster och svåger ramlade in med barn och mamma i släptåg med matkassar ifrån kinarestaurang. smiley Det var så himla längesen vi sågs och det var absolut jättekul att ses nu, bara alldeles för kort tid. Men dom skulle via Knalleland också innan hemfärd så det var bara att dela upp tiden så gott det gick. Men här kommer i allafall lite foton ifrån Ryda Sportfält idag.

ryda4

 

 

Chihuahua-ringen.

 

 

 

 

 

ryda5

 

Jag vet inte vilka alla är här, men några i allafall. smiley Från vänster, Madde med Kicker, Mikka med Linus och sist Louise.

 

 

 

 

 

 

ryda3

 

 

Jag hade tyvärr inget program så jag vet inte vilken hund Louise ställer här, men i mitten står Madde med Kicker och till höger står Lotta med söta Lexuz.

 

 

 

 

 

 

ryda2

 

 

Lotta & Lexuz.

 

 

 

 

 

 

ryda6

 

 

Så går vi över till ringen med Heléns favoritras, Berner Sennen. smiley

 

 

 

 

 

 

ryda7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ryda8

 

 

En vacker tik som Loxy hälsade på. Med lite gruffande förstås… *s*

 

 

 

 

 

 

ryda15

 

 

Ännu en fin Berner Sennen som tränades vid ringen.

 

 

 

 

 

 

ryda9

 

 

Och sist gick vi till mammas favoritring, pudlarna såklart. smiley Eftersom inte mamma följde med idag så tänkte jag att jag i allafall var tvungen att fota lite åt henne. =))

 

 

 

 

ryda10

 

 

 

Och sist gick vi till mammas favoritring, pudlarna såklart. smiley Eftersom inte mamma följde med idag så tänkte jag att jag i allafall var tvungen att fota lite åt henne. =))

 

 

 

 

ryda11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ryda12

 

 

BIS.

 

 

 

 

 

 

ryda13

 

 

 

Ett par riktiga Storpudel-snyggingar!

 

 

 

 

 

ryda14

 

 

Ett gäng stiliga damer. smiley Storpudeln längst till vänster var väldigt kärvänlig och klättrade upp på mina axlar när jag skulle fota. *skratt* Dom är stooora! *s*

Det var vad jag hade att bjuda på idag. Eftersom det regnade av och till, så tog jag inte med mig systemkameran utan fick nöja mig med att ta lite foton med kompakten. Men lite fick jag ju förevigat dagen i allafall. =)) Och framför allt var det ju jätteroligt att vara där och se alla fina hundar och träffa chi-folk som man oftast bara träffar just på utställningar. Sist ut, en bild på den härliga agilitybanan. =))

 

 

 

ryda1

Grattis till alla er som har ställt idag! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...