Vardagsbetraktelser

Syster Nicole med familj på söndagsfika – bildbomb!

vovvarna18

 

God kväll på er alla!

 

Det här är första gången jag sätter mig vid datorn idag sedan morgoninlägget. Jag har haft en riktigt intensiv men jätterolig dag tillsammans med min lillasyster Nicole och hennes familj, min mamma och min älskling och alla våra vovvar. För numera är dom ju inte bara två längre, utan tre. 😀 Och det var ju förstås oundvikligt att lilla Boss hamnade i centrum idag. =)) Äntligen fick jag träffa den lilla sötnöten, och jag är redan fullkomligt förälskad! Vilken underbart go liten kille! De här korten på mig och båda killarna i famnen har min syster tagit på oss.

Boss och Loxy gick naturligtvis kanonbra ihop – som Loxy gör med alla chihuahuas. 😉 Alla andra raser vrålskäller han på och är verkligen redigt förbannad och det är sällan han blir något mer än lite mindre grinig när det gäller dem. Men när Boss dök upp idag så såg man verkligen hur otroligt glad han blev. Han fullkomligt klättrade på Nicole som höll Boss i famnen och var helt till sig. Och efter ungefär en halv sekunds snabbhälsning så lekte dom som två tokar. Det är verkligen bara så himla märkligt det där.

Elliot var lite grinigare i början men sen blev han som han brukar bli, fullkomligt tokglad han också och hängde på Boss som ett litet plåster. *skratt* Men dom lekte fint dom också, även om Boss inte riktigt gillade när han blev allt för intensivt närgången. 😛

 

vovvarna1

 

Vi behövde i allafall bara hålla koll på dem precis i början, sen skötte dom sig själva och vi kunde sätta oss och fika. Det blev förstås choklad-cupcakes idag, eftersom jag hade lovat min syster det. 😀 Men jag provade även att göra en Silviakaka för första gången, och den blev faktiskt jättegod! Jag har alltid varit tokig i mammas Silviakaka, och ingen går ju upp mot hennes förstås. Men jag fick godkänt av mamma i allafall. 😛

 

vovvarna13

 

vovvarna8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vovvarna9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vovvarna10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vovvarna12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Någon som verkligen uppskattade mina bakverk idag var lilla prinsessan Saphira. 😀 Det var inte mycket som mamma Nicole fick ha för egen del. *s*

 

vovvarna11

 

Under tiden höll hundarna till under bordet och hoppades på nedfallna småsmulor. Eller rättare sagt, dom höll till under Saphiras stol. Och där drog Elliot vinstlotten när Saphira helt plötsligt slängde ner en kaka på golvet. När jag tittade igenom alla foton nu ikväll så upptäckte jag att det förevigats på bild. *skratt* Eller rättare sagt när mamma försökte få honom att ge upp kakan…hehe!

vovvarna14

 

Jag kan ju tala om att Elliot vann kampen den här gången. Haha! Varenda gång mamma sa ”loss”, så tuggade han till på kakan. Det fanns inte mycket kvar att plocka ut till slut. *s*

 

vovvarna3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vovvarna2

 

Sötaste Bossen varvar ner en stund i Loxys säng medans dom andra två tokarna står och väntar på att han ska hänga på och leka igen. 😛

 

vovvarna17

 

Nicole provar Loxys coola döskalletröja på Boss.

 

Han är inte alldeles road… *s*

 

 

 

 

 

 

 

 

vovvarna16

 

Men det hindrar ju inte att han är absolut toksöt för det. 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vovvarna15

 

Boss står och väntar på matte i Loxys döskalle-sele. 😀 Vi är på väg ut till idrottsplatsen med hundarna för att låta dom springa och leka en stund innan Nicole och Cico med sina småttingar ska ta bussen hem. Det blev en härlig stund nere på den stora gräsplanen och vovvarna hade tokroligt. Jag tog dessutom en hel del foton… 134 stycken närmare bestämt. *s*

Så fortsättning följer, när jag har plockat ut några av fotona. Men det blir först i morgon. Nu vill jag bara koppla av och titta på tv en stund innan läggdags.

 

Tack syster och svåger för en supermysig dag! Det får vi göra om snart. 😀

 

Hoppas alla ni andra har haft en härlig dag och en fin kväll! På återseende i morgon!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Vilka underbara bilder! Men de där rutiga blommiga tallrikarna.. jag har likadan fast blå:) Visst e de mysiga!

 2. säger:

  Härliga bilder och vovsingarna är för söta.
  Silviakaka som är så gott, min dotter brukar alltid baka den.

  Önskar dig en fin måndag
  Kram

 3. säger:

  Vad roligt att se vart Boss har hamnat och att få följa honom så här på lite avstånd! Ni ser ut att ha haft det mysigt! Dina bakverk ser så goda ut, du är verkligen duktig! 🙂

 4. Cherlindrea säger:

  Ulrika: Tack så mycket vännen, vad gulligt av dig. 😀 Ja, Boss är verkligen en riktig liten solstråle. =)) Det ska bli roligt att lära känna honom ordentligt, men det blir nog inte svårt. Han verkar vara så social och tillgiven. En härlig liten kille! 😀

  Hoppas allt är väl med er!
  Kramar om//Indra

Kommentarer är stängda.