Allmänt

God söndagsmorgon!

loxybubbla5

 

God morgon på er alla!

 

Hoppas ni har haft en god natt. Själv har jag sovit lite fläckvis, men jag känner mig i allafall en liten aning bättre i huvudet idag, och har jag tur så håller det i sig. Jag får ta det lite lugnt så kanske jag klarar mig med ett kort anfall den här gången.

Idag ska det enligt SMHI vara 0% nederbörd och växlande molnighet, men det verkar inte vädret ha förstått för regnet strilar ner utanför fönstren. Men solen lyser samtidigt, så det kanske inte riktigt har bestämt sig än. Vi får väl se vad våra ambivalenta vädergudar bestämmer sig för. 😉 Jag hoppas förstås innerligt på sol och uppehåll eftersom det förhoppningsvis innebär besök av syster med familj, så det är bara att hålla tummarna. Klockan är ju inte så mycket än.

 

cutecolorsplantflower3

 

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe till och sen ska jag fixa i ordning lite här hemma inför dagen. Framför allt måste jag inventera frysen, jag har inte en aning om ifall jag har fikabröd kvar så det räcker för systerbesök idag, så jag kanske måste baka. Cupcakes har jag i allafall lovat henne, så det ska det bli idag. 😀 Sen ska jag be min kära svåger eller min kära sambo, vem som nu kommer först, att hjälpa mig att bära ner en hink full med flytande gödning till min mor, som jag min klant blandade fel sist. *s* 7 dl gödning i 10 liter vatten för att förbereda jorden i rabatter för sådd, i stället för 1 dl/10 liter till krukväxter. *suck* Hehe! Men som tur var hade mamma precis grävt upp typ 30 meter ny rabatt i sin trädgård så hon hade ju nytta av det. 😛

 

cutecolorsplantflower3

 

Ha en jättefin dag alla, och så hoppas vi på sol idag. Ska man våga tro på väderleksrapporterna så är det ju faktiskt ett högtryck på väg in, och bara tanken är ju uppiggande tycker jag. 😀

 

En liten bonusbild på systers sötisar Boss & Vilda, som äntligen verkar ha accepterat varandra – mer än väl.. 😉

 

hundkatt-002

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Lite varmare väder skulle inte vara fel nu, här är också en trött och seg söndag idag så jag skippar Liseberg den här helgen. men om du ska till stan nån dag i sommar kan du väl höra av dig till min mobil, numret stog på rosa kortet, och fråga om jag vill hänga på, det skulle vara kul!

  En sommar går så fort och snart sitter man och fryser igen *skrattar*

  Lycka till med muffinsen idag:)

 2. säger:

  Det blir säkert en fin dag….
  Ha det gott
  Kram

Kommentarer är stängda.