Allmänt

Så var det en ny vecka…

loxy19

 

God morgon på er alla!

 

Ja, vad ska man säga…? *Skratt* Jag har en väldigt trött hund idag. 😛 Han är ju inte van vid att springa lös på det här sättet stackarn, och så en ny kompis på det till råga på allt. Han slockade totalt i går när vi kom hem och har mer eller mindre sovit sen dess – och sover än! *s* Kvällsturen i går med husse var inte rolig, då hade han ju lagt sig för natten liksom… och så ska man behöva släpa sig upp och ut igen. Jag kan tänka mig att det är som för mig, när jag har somnat i soffan. Och så måste man upp och ut i badrummet, tvätta sig och borsta tänderna – och sen är man klarvaken. *s*

Hur som helst så sover han fortfarande, och verkar inte ha några större planer på att kliva upp än på ett bra tag. Så jag får nog gå in och väcka  honom snart. 😉

 

cutecolorschores72

 

Idag är det tvättdags här hemma igen. Jag tycker vi tvättar jämt, men det är faktiskt två veckor i mellan även om det inte känns så. Och med tanke på att vi får hänga tvätten på tork överallt i lägenheten så borde vi nog tvätta varje vecka i stället… Har vi tur så kanske det fortsätter vara uppehåll idag och då kan man hänga upp allt ute på balkongen, men frågan är ju om man vågar ta den risken..

 

cutecolorsplantflower3

 

Klockan halv ett ska jag i allafall möta min syster och bror i stan, och så ska vi iväg i lite ärenden. Men innan dess har jag en hel del att ta hand om här hemma. Förutom tvätten, så har jag en megadisk som slöa jag inte orkade göra något med igår. 😛 Först alla bakgrejer, sen alla fikagrejer – och sen alla middagsgrejer på det också. Ni kan ju tänka er liksom..! Men jag får skylla mig själv som inte betat av det efter hand. *s*

 

Men först av allt ska jag ta en kopp kaffe till, och njuta av solen som faktiskt är framme idag även om det blåser en hel del. Och sen ska jag försöka hinna med att få upp lite foton från igår också. Några av dem blev faktiskt riktigt roliga. 😀

 

Hoppas ni får en riktigt härlig dag därute och att vädret blir bra, det kan vi behöva nu.

Jag återkommer lite senare, må så gott så länge!

 

nalle16

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Klart att man är trött efter lek med kompisar.

  Maräng är jättelätt, den blir inte hård men är god och ser läcker ut.

  Vispar bara äggvita och socker som jag spritsar på och låter få en gyllenbrun färg.

  Här är ingen sol men den kommer kanske upp åt dagen, hoppas det.

  Ha en skön dag
  Kram

 2. hej och go morron!

  Ska snart läsa ikapp helgen inlägg här på eran blogg.. men först ska jag snacka av mig lite (fniss). Känner igen det där med att somna å sen knappt orka upp! Så himla jobbigt, lider med stackars Loxy (skratt).

  Jag hade oxå 2 trötta damer hemma igår, vi hade varit ute på landet hos mina föräldrar och där springer dom ju massor. Idag ska vi slappa, å jag ska göra läxor. Tvätt-tid har vi inte idag, men hade igår. Så precis som du säger så har vi hela lägenheten full med tvätt just nu… på tork alltså. Vi brukar tvätta 1 gång i veckan, men ibland blir det mer å ibland mindre. Fattar inte att man alltid ska ha massa tvätt?!

  kram på er och hoppas ni får en bra dag

Kommentarer är stängda.