Allmänt

Mulen lördagsmorgon…

bossmorgon11

 

God morgon på er!

 

Då var det helg igen. Jag tycker dagarna bara rusar förbi, men det tycker jag alltid på sommaren – förmodligen för att jag vill hålla kvar den så länge som möjligt. 🙂

I natt har jag sovit som en kratta – om nu krattor sover… *s* Hur som helst så har det inte blivit mycket sömn, och jag har mest suttit ute på balkongen, ätit nattabullar och bläddrat i min senaste ”Lantliv”. Gång på gång har jag försökt få lite sömn, men vaknat efter några minuter igen. Ruskigt frustrerande!

 

Så idag får vi se hur mycket jag orkar med. Troligtvis kommer jag att vara helt slutkörd fram emot lunch, så jag ska försöka att inte starta upp nåt projekt som tar flera timmar och som jag måste slutföra innan jag kan lämna det. Jag brukar vara specialist på det där, och till exempel stå med en trippelsats bulldeg eller nåt som måste tas omhand när jag börjar vingla av trötthet. 😛 

Håkan har åkt iväg för att hämta motorcykeln, för han ska ner till Karlskrona en sväng över dagen. Han har hittat en tank på Blocket som passar till nya motorcykeln där och ska ner och hämta den idag. Det är ju alltid lite vågspel att köpa saker osett, och när det är så många mil emellan, så känns det lite segt att åka iväg för att bara titta och kanske få åka tomhänt hem. Men lustigt nog visade det sig att säljaren i annonsen bodde typ några meter ifrån Håkans son Nicklas, i samma hus. *skratt* Så igår pös han över och kikade på tanken, och godkände den. Tänk om man alltid hade en sån tur. 😀  En kompis har span på en hoj uppe i Ö-vik just nu, och det är ju inte alldeles tokkul att åka typ 85 mil enkel resa för att kanske upptäcka att det inte var något att ha, och sen åka de där 85 milen hem igen – med släpvagn bakom sig i fall att….

Nån som bor i Ö-vik.? Haha!

 

***

 

Men nu ska jag ta och bädda och fixa lite här hemma. Jag är ovanligt sen med det där idag, och har inte kommit igång alls den här morgonen. Det enda jag har hunnit med är kaffe och hundpromenad. Men nu ska jag börja kika lite på vad jag har att göra idag. Det lutar åt fotoinramning i allafall.. 😉

 

Men just det – en sak till har jag hunnit med. Att läsa Aftonbladet.

Jag blev så himla upprörd över en artikel där, som jag såg ett inlägg om på chiforum. Lilly, en liten blandrasvalp på 7 veckor som har fötts med en missbildning och har fem ben, har hamnat i en tvist mellan två köpare. Den ena vill hjälpa valpen och låta den gå igenom en operation och ta bort det extra benet, som inte verkar fylla någon funktion för valpens rörelseförmåga – tvärtom, medans den andra köparen vill ha den för att visa upp den i sin Freakshow med missbildade djur. (!!!)

Jag fattar inte vad det är för människor som håller på med sånt där, men dom kan väl ändå inte vara så många?

Det jag däremot begriper ännu mindre, är alla dessa människor som betalar för att gå och titta på dessa stackars djur!?! Hur är dom funtade egentligen?
Den sista idioten är uppenbarligen inte född ännu!

 

Jag håller verkligen tummarna för att köparen med rätt avsikter vinner den här tvisten.

 

Ha nu en bra dag alla, och sköt om er!  

På återseende senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Här är det också mulet! Hoppas det inte kommer något regn.

  2. har du släppt intresset för att prova sockerfritt för att få sova och lindra migränen? Kanske svårt att sluta med vanor som att baka bullar och kakor..

Kommentarer är stängda.