Inredning & design

Vackra lantkök från Rönnerholms!

lantkok2

 

Jag satt och läste i tidningen Lantliv här på morgonen och ramlade över en annons på kök från Rönnerholms där, som fick mig att drabbas av jordens ha-begär. *skratt*

Vi har ju ett väldigt litet kök här hemma, nästan en kokvrå – fast modell större. Men det är ändå för litet för mig och allt bak och matlagning jag håller på med. Jag tillbringar väldigt mycket tid i köket, och det är ju en himla tur att det gränsar till vardagsrummet med sin öppna planlösning, annars hade jag nog fått klaustrofobi där inne. Haha!

 

Men ett stort kök är ändå en av mina stora drömmar, och får vi en sådan lägenhet som vi har stått i kö på i över ett år nu, så kommer jag att få mitt stora kök. Men hade jag fått välja så hade jag definitivt valt ett av dessa underbara lantkök! 😀

Köket är platsbyggt, och planlösningen + materialet i råspontpanel och pärlspontpanel är så himla vackert tycker jag. Jag älskar dessa kök med brädinklädning runt luckor och lådor, och dessutom skulle jag mer än gärna ha en porslinsvask i stället för dagens vanliga i rostfritt. Ytterligare en detalj som jag fastnat för, är att köksinredningen går ända upp i tak, för även om jag idag använder mig av utrymmet ovanför skåpen så är det en dammsamlare utan dess like, och jag skulle mycket hellre ha högre skåp och mer förvaring.

Blandningen av panelluckor och belysta vitrinskåp är ljuvligt! Ett riktigt drömkök!

 

lantkok1

 

Jag vet inte riktigt vilket av dessa två kök jag tycker är finast, men det lutar åt det översta. Dock är båda två lika vackra tycker jag, och skulle vi någon gång köpa ett hus så är ett sånt här kök det första som skulle stå på önskelistan. 😀

 

De underbara lantköken hittar du på Rönnerholms som även har badrumsinredning i samma stil.

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...