Allmänt Pyssel & handarbete

Sömn & pärlor…

dddddddddjj-0041

 

God kväll på er!

 

Det här är fullkomligt löjligt! Jag gick och lade mig för att vila tidigare, precis efter förra inlägget – och vaknade kvart över sju ikväll!! Det här är verkligen det urjobbiga med att ha sömnproblem. Efter en eller två sömnlösa nätter så måste jag bara lägga mig och vila när jag känner mig slut och eventuellt kan sova. Ibland somnar jag inte ändå, men vissa gånger, som idag, tvärsomnar jag i stället och sover bort halva dagen. Det är såå frustrerande!

 

Men nog om det. Angående bilden här ovan; det är halsbandet som min syster Nicole knåpade ihop här hemma hos mig till sin skolavslutning i våras, och som jag helt glömt att visa då. Men nu ikväll fick jag sån himla lust att botanisera lite bland alla mina pärlor och smyckestillbehör och göra ett nytt roligt halsband. 😀 En sak som jag har gjort tidigare och som jag tycker är så roligt, är att göra ett halsband till mig och ett till Loxy med matchande pärlor. 😛 Det är inte så ofta jag har smyckeshalsband på lilleman, men vid vissa speciella tillfällen har jag det, och sist jag gjorde sådana matchande halsband till oss var i vintras och vi hade på oss dem på julafton i Härnösand. =))

 

Nu tänkte jag försöka hitta lite glada sommarpärlor och göra något liknande, och man kan sitta i evigheter med smyckesplattan, där man lägger upp alla pärlor så som halsbandet ska se ut innan man trär upp dem på tråd eller wire, och välja pärlor, välja om, ändra sig igen och byta ut alla på nytt. *s*
Jag har inte köpt några nya pärlor nu, men jag har mängder med pärlor som jag aldrig använt så jag ska nog hitta nåt kul i gömmorna. Annars är pärlbutiken Beadplace här i Borås en superfavorit och dom har även en
nätbutik.

Ikväll blir det dock de pärlor jag har hemma. Vi får väl se om jag får ihop något. Jag återkommer med foton – om det är något att visa upp. 😉

 

Ha en fortsatt fin kväll alla och en god natt!

På återseende!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...