Pyssel & handarbete

Våra nya halsband :-)

loxys-julsmycke1Då var det dags att hoppa i säng för lilleman och mig. smiley Loxy har i själva verket redan intagit sängen, men han sitter på kanten och ”ropar” på mig, så jag får minsann inte vara uppe längre än honom. *s*

Men jag tänkte bara avsluta dagen med att visa kvällens lilla pysselprojekt. =)) Det blev ett halsband till Loxy – och ett matchande halsband till mig själv. smiley

 

 

 

 

 

 

loxys-julsmycke2

 

 

Lilleman ser onekeligen ganska stolt ut över sitt nya finhalsband. smiley Själv tycker jag faktiskt att det blev riktigt snyggt. 🙂 Han passade fint i svart och silver. =))

 

 

 

 

 

 

 

 

loxys-julsmycke3

 

 

Förutom pärlorna, så sitter det en liten silverfärgad blomma på ena sidan – precis likadant som på mitt eget halsband. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

loxys-julsmycke4

 

 

Mitt eget är ju en smula längre förstås… men precis i samma stil. =)) Jag blev verkligen toksugen på att göra fler smycken ikväll, nu när jag äntligen kom igång med pärlandet igen efter så långt uppehåll. smiley Får väl se vad nästa projekt blir. 😉

 

 

 

 

 

 

 

loxys-julsmycke5

 

 

Så som sagt, med denna lilla bildbomb på lilleman så säger vi god natt för idag. Hoppas ni har haft en mysig kväll och får sova gott i natt. Ses i morgon – förhoppningsvis med massa roligt att visa upp från brevlådan.. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. […] på lilleman, men vid vissa speciella tillfällen har jag det, och sist jag gjorde sådana matchande halsband till oss var i vintras och vi hade på oss dem på julafton i Härnösand. […]

Kommentarer är stängda.