Personligt

En liten titt in i verkligheten…

sovrummet1

Tja, det här är min tillfälliga fängelsecell… smiley *s*
Ursäkta röran, men man tänker inte så himla mycket på hur det ser ut, när det egentligen är mörkt och man själv ligger med sovmask över ögonen och därmed ser ännu mindre av omgivningen. 😉
Hur som helst så har jag tillbringat hela dagen i sängen med neddragna persienner och försökt sova bort migränen – utan större framgång än så länge. Men jag var bara tvungen att tassa upp en stund och kolla så att världen rullar vidare när jag ligger där inne och gör absolut ingenting. Inget mer än att vara irriterad, rastlös och grinig i allafall. Och må illa…

Nä, nu får jag sluta gnälla! smiley

Hoppas ni har haft en bra dag så här långt i allafall, och att den fortsätter likadant. Själv ska jag återvända till min säng och försöka sova en stund till. 🙂 Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...