Pyssel & handarbete

Svarta pärlor till smyckespyssel…

pearlsblack1

När vi ändå var i Skara igår, så passade vi på att ta svängen inom Slöjddetaljer som har sin butik där i stan. Tyvärr har ju Panduro Hobby lagt ner sin affär här i Borås och det är så himla tråkigt. Visst kan man beställa saker på nätet, och det kan man ju på Slöjddetaljer också, men det är alltid en viss tjusning med att gå runt och titta på sakerna irl.

Tanken var egentligen att vi skulle försöka få tag på svart skinn, men ärligt talat – en liten stuvbit som jag nästan hade fått skarva för att den skulle räcka – kostade drygt 300 spänn! Jag tyckte det var i saftigaste laget. Så jag vände blicken mot pärlhyllorna i stället. smiley Och där fanns det mycket att titta på! (och köpa… *s*)
Men eftersom jag redan har ett helt..ja, vad heter dom där skåpen med typ 100 smålådor i plast..som man har skruvar och sånt i, fullt med olika pärlor som jag ännu inte har använt, så tyckte min kära sambo att ett större inköp var ganska onödigt. *s* Och jag fick väl hålla med honom även om det kliade i shoppingfingrarna både här och där… smiley

Men lite blev det i allafall. Svarta kubformade pärlor och runda svartsilvriga glaspärlor plus blomformade silverfärgade hängen. Jag tänkte faktiskt göra ett halsband till mig själv och ett litet matchande finhalsband till Loxy. smiley Än så länge har jag inte bestämt mig för exakt hur dom ska se ut, men jag har lite idéer. Jag ska pilla lite med det i kväll tänkte jag. 🙂

Men nu är det inte så lång tid kvar tills ”Leilas Jul” börjar på tv4+ och det tänker jag inte missa. =)) Ha en jättefin kväll alla. Kikar säkert in lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...