Allmänt

Minas dop i bilder del2 – Dopfikat

minasdop31

 

Det tar lite tid mellan bildbomberna från Härnösand. Men som synes, så är det ganska många bilder och då kan ni ju tänka er hur många det egentligen är. 😛 Jag har fått välja och rata och banta ner mängden ganska ordentligt för att det ska bli en hanterbar mängd. *s*

Här är det ganska många ”lika” kort, men de är egentligen mest för Minas familj och vänner som ska få en möjlighet att välja om dom vill ha något av dem. 🙂 (och för att jag har svårt att välja bort några kort på Mina.. 😉 )

 

Dopfikat hölls på ett riktigt vackert och lantligt ställe utanför Härnösand – Smöråkers Bygdegård. Det bjöds på underbar smörgåstårta med kaffe och glassbuffé efteråt. Presentöppningen var en riktigt rolig tillställning där en trött men glad Mina höll show i pappas knä. 😀
Det var en riktigt mysig dag och många trevliga människor att träffa.

 

Här kommer i allafall den andra delen av fotona från Minas dopdag. 🙂
Och till alla er anhöra och vänner som kanske ser det här; Hoppas ni hittar något foto på lilltösen som ni tycker om. 😀

 

Klicka på varje foto för att komma till en egen sida där foton är klickbart för större format.

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...