Allmänt

God förmiddag på er!

middagsboss1

 

God förmiddag på er!

 

Nej, jag har inte sovit tills nu. 😉 Men jag har haft lite för mig här på morgonen, bland annat suttit i telefon. *s* Men nu ska jag sätta igång med bakningen som jag planerat idag. Det blir invigning av nya köksassistenten men jag har inte riktigt bestämt mig för vad det ska bli ännu. Någon form av bullar i allafall, och lite andra kakor, både hårda och mjuka. 😀

 

Håkan är iväg till Trelleborg tillsammans med kompisen Dan idag. Han är nere för att kika på en sak, och är det nåt att ha så tar han med sig det hem. 😛 Hur det har gått vet jag om några timmar. =)) Återkommer till det då.

 

Men nu ska jag sätta igång här om jag ska hinna få något gjort idag.

Ha en jättefin dag alla, så återkommer jag lite senare.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...