Allmänt

Dagens projekt i Trelleborg – Ny mc! :-D

mctillskott1

 

Jaha, då har samtalet från Trelleborg kommit. Och det blev köp idag! 😀

 

Håkan har länge varit på jakt efter en sån här motorcykel i skick av renoveringsobjekt som han ska pyssla med i vinter och återföra den till sitt orginalskick. Att han ville ha just en sån här Honda 500 beror på att han hade en sån här som en av sina första motorcyklar, så det är mycket nostalgi för honom. 🙂

 

Det är inte lätt att hitta någon till salu som inte redan är renoverad, och då till hutlösa priser. Men en ”färdig” hoj var ju heller inte aktuellt, eftersom han ville ha ett objekt att jobba med, och dom växer som sagt var inte på träd precis.
Men nu hittade han den här på Blocket för några dagar sedan, dock ända nere i Trelleborg då, så det var ju en chansning att åka drygt 60 mil tur och retur utan att veta om det var något att ha när han väl kom dit.

 

Men det blev alltså köp, och nu är han och Dan på väg hem med hojen på en släpkärra. 😀 Det är en massa att göra på den, men det var ju precis det han var ute efter, så det ska bli riktigt roligt att se det här projektet framskrida. Självklart är den här inte ”i stället för”. Nightrodden är fortfarande kvar förstås, och är den ”riktiga” hojen. Men det här kan nog bli en kul grej tror jag. =))

 

Nu ska jag fortsätta med mitt bak här. En kaka står redan i ugnen – och mer blir det. 😉

 

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Honda är kul! Mitt ex köpte först en 250, och sen en 500 till mig som jag övningskörde med och det var roligt:) Grattis till köpet!

Kommentarer är stängda.