Allmänt

Ingen kul idag…

meloxy111

God kväll på er alla!

Återanvänder en gammal bild för den passar perfekt för dagens elände.. :-/

Jag satte igång att baka på morgonen idag, och tänkte att jag skulle passa på denna lediga söndag med att fylla upp frysen med nytt fikabröd. Som vanligt startade jag upp ett antal olika bak samtidigt, och bakade dem parallellt med varandra. Men så – mitt i allting – med degar och smetar stående i skålar och bunkar – så får jag migrän!

Det fanns inget annat att göra än att ställa in allt i kylen och gå och lägga sig. Jag kunde ju knappt stå på benen och mådde tok-illa! 🙁

Så först fram emot eftermiddagen hade jag piggnat till såpass att jag kunde gå ner igen och baka färdigt. Med blandade resultat, för inte alla smetar och degar ska stå kallt. *suck* Så bakskörden idag blev inte så stor som jag hoppats. Men lite blev det i allafall, varav ett par nya recept som kommer upp senare. 🙂

Nu har min mor varit här och ätit kvällsmat med mig och jag ska snart krypa i säng igen. Förhoppningsvis får jag sova bort resten av migränen under natten.

Hoppas ni haft det bra idag alla, och får en fortsatt mysig kväll! Jag återkommer i morgon när jag är lite piggare. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...