Allmänt

Höstig morgonpromenad i duggregnet!

hostmorgon2

Det är lite småruggigt ute, med grå himmel och duggregn, men vi har ändå haft en njutfull morgonpromenad, lilleman och jag. 🙂 Det var såpass lite regn att till och med Loxy valde att strunta i det. 😛

Nu kommer snart min gamla granne hit för att fixa nya naglar. Det lutar åt nail foil med leopard idag, ska bli såå kul att göra! 😀 Så dagens jobb lär ta lite tid, med både bortfilning av gammalt material, bygge av nya naglar och sedan nail foil. Hoppas hon har avsatt lagom med tid åt det här idag. 😉

Gårdagen tog jag det ytterst lugnt, eftersom jag inte var helt bra ifrån migränen. Men jag var i allafall i väg och handlade lite, och fyllde på kyl och frys här hemma. Resten av dagen gick i slapphetens tecken, ytterst nyttigt det också i mellanåt. 🙂

Men nu ska jag slänga på kaffekannan här och tända upp nagelhörnan.

Ha en kanonfin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...