Allmänt

Kommer värmen tillbaka idag?

loxyformiddag1

Hur har ni det därute?


Det verkar som om vädret blir bättre och bättre, vi har redan 19 grader här i skuggan. 😀

Jag blev tillfrågad igår om jag ville följa med till High Chaparal idag men jag har ju min lille grabb här som inte skulle må så bra av allt smällande där, och sen orkar jag helt enkelt inte ge mig ut på något än. Jag har suttit i bil så det räcker för hela sommaren känns det som. *s* Fast det har jag förstås inte. =)) Vi ska iväg snart, till ett ställe som jag har velat åka till i flera år nu men det har inte blivit av, nämligen Marstrand. Det var massor av år sedan jag var där sist, och nu när några kompisar var där nyligen så blev jag så himla sugen igen. Så förhoppningsvis kommer vi iväg snart, bara vädret känns helt okej. 😀


Idag blir det bara lite pyssel här hemma och så ska jag passa Pellispricken en stund medans mamma är iväg och storhandlar. I morgon kommer hennes väninna sedan många år tillbaka hit ifrån Stockholm och stannar i några dagar. Det blir nog jätteroligt för henne, dom brukar ha kul under sin sommarvecka. =))


Men nu ska jag iväg och hämta Elliot och sen får vi se vad resten av dagen för med sig.

Ha en jättefin tisdag alla, och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Marstrand är fint på sommaren:)

Kommentarer är stängda.