Allmänt

Första kvällen – Hästviken

hastis15


God kväll på er!


Då var middagen avklarad för idag och jag sitter här och bara slappar framför tv’n. Håkan har åkt iväg på en hojtur med ett par vänner, men jag orkade inte följa med idag. Kunde inte heller för den delen, för Loxy är fortfarande för trött för att jag ska vilja att han stökar omkring med nån annan vovve nånstans. Han får ett par vilodagar till. 🙂


Här kommer i allafall ännu en bildsvit från norrlandsresan, den här gången ifrån första kvällen vi kom fram, ifrån ljuvligt vackra Hästviken och Håkans brors och svägerskas stuga där. Eftersom det blev så pass många bilder så lägger jag dem i ett galleri så får var och en som vill kika närmare på dem. Klicka bara på önskat foto så får du upp en sida där du kan öppna ett större format.Nu ska jag göra mig lite te och fortsätta mysa i soffan med min vovve. Senare ikväll ska jag kika på Leila bakar och klockan 22 blir det Båtmagasinet på 8:an. 😀 Ha en fortsatt fin kväll alla, så återkommer jag senare – eller i morgon bitti – beroende på hur pigg jag är. 😉

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vad mysigt ni ser ut att haft.

Kommentarer är stängda.