inlaggning11

 

Hej därute alla!

 

Då var jag klar med lite av dagens kökssysslor. 😀 Den här inlagda sillen har en strykande åtgång här hemma, så jag lägger in en burk i veckan nästan. 😛 Och lite då och då gör jag även den här krämiga romsillen som jag har bloggat om tidigare. Det är ju egentligen ingen inläggning men idag fick den heta så. *s* Gurkan är också en sak som vi är väldigt förtjusta i här hemma, både till mackor och till middagsmaten, så det fick bli en burk med såna idag också.

 

Nu är Håkan iväg och hämtar min mor i affären och jag funderar på vart min syster och hennes kompis håller hus. Dom skulle komma upp en sväng i dag, men eftersom vi inte sa någon speciell tid så kommer dom väl när dom kommer. Jag måste rota igenom frysen och se om det finns något i fikaväg kvar där. Jag har ju liksom inte hunnit baka nåt nytt sen jag kom hem. Men det ska jag snart göra. Jag har mängder med roliga recept med mig ifrån Härnösand. 😀

Idag blir det Veronicas tokgoda vaniljbullar till kaffet. Dom kom helt perfekt igår när det började tryta i frysen. 😀

 

Edit; Nu ringde Nicole och dom är på väg upp så det är bara att ladda kaffebryggaren.
Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 27th juli 2010
Filled Under: Lunch, Mat & Bak, Middag