Allmänt

En dag på balkongen!

balkongdag1


God eftermiddag på er!


Vilken härlig dag det har varit idag – och är fortfarande förstås. 😀 Vi har tillbringat hela dagen ute på vår soliga balkong, först med fika när min syster Nicole och hennes kompis Sajja dök upp, och strax därefter kom även mamma för att hämta Elliot och blev kvar på kaffe hon också såklart. 😀  När alla gått och åkt satt Håkan och jag härute och solade en stund, och efter dagsvilan åt vi middagen härute. Nu sitter jag här med datorn och fortsätter att läsa ikapp mig på mina favoritbloggar, dricker en kopp te och njuter av livet. Håkan har åkt iväg på hojen med ett par vänner, men jag vill inte lämna iväg Loxy riktigt än så jag blev hemma. Förhoppningsvis kan jag följa med på nästa tur.


Nu ska jag snart diska efter middagen och sen blir det en lite längre kvällspromenad när det har blivit lite svalare. Tyvärr ska det ju bli ordentligt mycket svalare i dagarna framöver, med både regn och låga temperaturer. Inte alls kul! 🙁  Det är bara att hoppas på att sommarvärmen kommer tillbaka igen efter det. Jag känner mig faktiskt inte alls mättad på värmen än (frågan är om jag nånsin gör det…) och vill gärna ha lite mer soltimmar innan hösten kommer.


Middagen idag kan jag inte rekommendera i allafall, tyckte det var bäst att påpeka det. 😛 Jag valde en slö väg idag och köpte en färdig broccoligratäng av märket Findus. Den var inte god!  Jag har för mig att deras blomkålsgratäng är bra mycket godare, men den här var det inte mycket smak i. Dels blev konsistensen väldigt rinnig, mer broccoli med sås om man säger så, inte någon krämig gratäng. Och sen smakade det knappt nånting, så man fick salta och försöka få lite smak på det på egen hand. Jag kommer inte köpa någon färdig sån här igen. Nästa gång blir det egen hemmalagad. Det är värt det extra lilla jobbet. 🙂


Nu ska jag sätta igång här så jag kan slappa i soffan framför nåt bra på tv ikväll. Så mycket bra brukar det inte vara en tisdagskväll som denna, men det blir väl i allafall Allsång på Skansen och Leila bakar. Jisses, jag känner mig som en gammal tant..haha! 😛  Jaja, så får det bli ikväll. Återkommer kanske lite senare med en fotouppföljare från norrland.


Tills dess – ha det så jättebra alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...