Allmänt

Drömmar om sommaren – från Ruff Ruff Couture

ruffruff1

Det är kanske i tidigaste laget, men längtar man till sommaren så gör man, och det är ju egentligen inte för tidigt att börja planera lite för den redan nu. 😉 För dig som har en liten tik så har Ruff Ruff Couture helt ljuvliga sommardrömmar att välja bland. I det här fallet hade jag nästan önskat att Loxy var en liten tjej… *skratt* Men dom är ju så himla söta så det inte är klokt! 😀 Ett litet urval;

ruffruff2

Kan det bli ”flickigare” än så här? 😀 Med söta spetsar, volanger och  blommor i rött, rosa och ljust syrénlila.

ruffruff3

Det skulle väl möjligtvis vara de här rosa ljuvligheterna. 😉 Klänningen längst upp till vänster finns just nu i shopen på Ruff Ruff Couture för $40. Övriga klänningar kommer ifrån deras showroom. Märket finns bland annat på Posh Pooches.

ruffruff5

Inte bara kläderna andas sommar, sol och varma dagar. Även leksakerna har fått en somrig touch, som till exempel de här härliga glassarna som verkligen får en att tänka på heta dagar på en sval uteservering. 😀

ruffruff4

Eller vad sägs om en mumsig cupcake i jordgubbs- eller chokladsmak? 😉

dresses-ruff-ruff-couture-kollage1

Ytterligare några söta sommarklänningar.. 😀 Urvalet är stort och det finns verkligen något för alla smaker. Klänningarna är otroligt vackra och detaljrika och ser nästan mer ut som barnkläder än hundkläder. 😉

dresses-ruff-ruff-couture-kollage2

Sist ut – för den lite mer färgstarka så finns det naturligtvis andra varianter än de pastellfärgade som jag har valt att visa här ovan. Som till exempel de här tre härliga modellerna i rött, blommigt eller med söta körsbär.

Alla klänningar och leksaker kommer ifrån Ruff Ruff Couture och kan beställas på Posh Pooches.se

 

logo

1214343954

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. Underbara plagg:)

 2. säger:

  Hej!

  Det har vart nagot fel pa mitt internet alla bloggar har statt stilla i min varld av nagon anledning!

  Hoppas vi kan snackas snart! Maste ju tacka dej!

  Kramen!

 3. Det är hur bra som helst att Anna ska ta hem Ruff Ruff – och pressa priserna! Som hon alltid gör 🙂 Jag vill ha typ hälften av alla klänningarna du visar här! 😀

  Nu måste språkfascisten inom mig få uppmärksamma ett stavfel: I din kategorimeny står det ”accossearer” 😛 Kram!

 4. Cherlindrea säger:

  Monica: Visst blir man toksugen på en liten tik! 😀

 5. Cherlindrea säger:

  Anna: Fixat! 😉

 6. Cherlindrea säger:

  Emma: Tack snälla du! *gapskratt* Jag fattade ingenting först. Haha! Jag sökte på ordet och tänkte, men vad 17..? Alla stavar det ju så???! Ja, det är klart! När jag stavar det rätt på sökningen ja.. Haha!
  Men nu är det ändrat i allafall. 😉

  Förstår verkligen att du skulle vilja ha halva gänget klänningar här, det skulle jag med. *s* Älskar Annas priser, för Ruff Ruff är inte något speciellt lågprismärke upptäckte jag..;-) Men snyggt! 😀

  Ha det jättegott gumman! Kramar om!

Kommentarer är stängda.