Allmänt

Drömväskor till vovven!

dreambag2

Man behöver ju inte låta bli att drömma bara för att man ska ta det lugnt. smiley Dom här tre väskorna skulle gärna få flytta hem till mig alla tre, istället för de sex jag precis har sålt. *s* Såå himla läckra! smiley Alla tre från Canine Styles i NY.

dreambag3

Nummer 1 på Vill-Ha listan! smiley Såå glammig i glittrig silver med hjärta och vackra detaljer!

dreambag4

Nät på båda sidorna så vovven kan kika ut, och fack för antingen koppel eller mattes saker.

dreambag5

Lägg märke till de underbart vackra detaljerna! smiley

dreambag6

Jag brukar sällan fastna för saker i leopard även om jag kan tycka att det är grymt snyggt när jag ser andra har det. Men den här leopardmönstrade väskan med guldfärgade skinndetaljer är bara såå snygg!!

dreambag7

En vit, lite diskretare variant av den första silverväskan. Också sjukt snygg tycker jag, och något mer ”vardaglig” om man nu kan använda det ordet om dessa couturemodeller. smiley

Som sagt – det finns plats för alla tre här hemma… God plats! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...