Allmänt

Tjejernas snygga hojar! :-)

girls1

 

Hej hej alla!

 

Tar en liten packpaus och slappnar av i soffan en stund. Jag satt och kikade på foton från veckorna tillbaka och kom på att jag helt glömt att lägga upp bilderna på Veronica och Ulle när dom var här för ett tag sedan med hojarna. Ja, det var ju samma kväll som jag gjorde en stiletto på Veronica btw. Så de här bilderna är inte från idag, men jag lägger upp dem ändå. Om inte annat så för att visa Ulles snygga tank. 😀

 

girls5

 

Harley-Davidson i rosa och med en pinup-ängel. Kan det bli bättre! 😀

Det var en ganska ostadig dag, så jag har för mig att dom fick utstå en del regn. Men båda har precis tagit mc-kort så jag har full förståelse för entusiasmen. 😛

 

girls21

 

girls3

 

girls4

 

Tuffa tjejer! 😀

 

Åter till min dag idag då. Det blev en uppsättning knallrosa glitternaglar med lite svarta blomsterrankor idag, men jag har inte hunnit fixa fotona än. Får göra det senare. Nu ska jag ta min vovve på en skön promenad innan jag ska vila en timme. Jag har naturligtvis hunnit med en massa packande också, men det verkar inte som om vi får nycklarna förän på fredag, så det blir nog några dagars trångboende misstänker jag. Vi kommer knappt fram för alla lådor och säckar just nu. Får se hur vi löser det där.

Hoppas ni har en skön dag därute alla. Nu sticker jag ut i solen en stund. På återseende lite senare!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Söt blogg du har 🙂
  Skulle bli superglad om just du kolla in i min internetshop.

  http://www.Gniztra.com

  Finns fake piercings,smycken,smink ja allt en tjej behöver:-)
  Puss

 2. Tuffa hojar! 😉

Kommentarer är stängda.