Allmänt

Packning och naglar om vart annat! :-)

blomstermorgon3

 

God förmiddag på er alla därute!

 

Det blev en skön sovmorgon idag också, efter att jag självklart inte kunde låta bli packningen igår utan fortsatte att sortera prylar i badrummet halva natten. Nu på förmiddagen kom Håkan hem ifrån jobbet med nya kartonger och plastsäckar så nu är det dags att sätta igång igen. Förhoppningsvis får vi nya lägenhetsnycklarna i veckan så vi kan börja köra över kartonger och göra lite plats här i lägenheten.

Jag skulle egentligen ägnat mig helt åt packningen nu på förmiddagen, men så kom en av mina kunder hit som bor i närheten och bokade en tid klockan 12. Så om en timme ska jag göra en uppsättning naglar, men sen är det packning som gäller. Och nu håller jag alla tummar och tår jag har för att vi ska komma in ett par dagar tidigare så vi kan lämpa av lådor.

Nu ska jag sätta igång här så ha en jättefin dag alla så återkommer jag lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...