Allmänt

Dags för bädden…

lucas1

 

Hej på er därute!

 

Ikväll får Håkan och hans lilla barnbarn Lucas säga god natt här på bloggen. 🙂

Det är hos honom Håkan har varit idag, för att fira hans födelsedag, och han kom hem med lite nya kort på lillgrabben i kameran. Tyvärr träffas vi inte så ofta, dom bor såpass långt bort, så det är helt otroligt hur mycket det händer med barn i den åldern från gång till gång.

Farfarsbesöket och presenten var i allafall väldigt uppskattad idag. 😀

 

lucas2

 

Kvällen har jag ägnat åt att göra cupcakesdekorationer, neglerbollar och mozartkulor samtidigt som vi har kikat på ”Troja”. Den håller ju på än, så jag ska återgå till tv’n nu. Hoppas ni har haft en riktigt mysig söndagskväll, och på återseende i morgon!

 

Sov så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...