Allmänt

Mina fina matgäster! :-)

Hej där ute denna ljuva fredag alla! 🙂

Efter lite trevligt besök i nagelrummet på förmiddagen så sitter jag nu på altanen under parasollet och tittar på mina små lunchgäster i trädgårdstäppan. 🙂 Fotot är katastrofalt, taget med ipaden från min plats vid trädgårdsbordet med zoom, men det får duga för stunden. Jag har tagit en del del bilder med ”riktiga” kameran idag men jag har inte hunnit föra över dem från kameran till ipaden ännu. Ska se senare om det blivit något användbart av dem alla. 🙂

***

Maken är iväg och handlar inför kvällens grillmiddag som vi tänkte unna oss idag. I morgon blir det också grillning, men då hemma hos ”svägerska” i Göteborg. Bäst att passa på så länge vädret är grillvänligt. 😀

Håkan var iväg en sväng på skjutbanan tidigare idag och kom sedan hem och överraskade mig med fredagsfika på altanen, kaffe och en vit Twix, något av det godaste som finns! Min mysiga gubbe! <3 Och väldigt gott att unna sig lite lyxfika efter en fastedag. 🙂

***

Men nu ska jag ta mig en liten middagsvila här i värmen. Jag älskar verkligen att ligga utomhus och halvslumra. 🙂 Lite senare ska jag lägga upp en ny ”ta-bort-matsuget-kapsel” som Håkan och jag ska prova båda två och som kom idag. Jag har jagat en ny variant ända sedan Swiss Clinic slutade med sina kapslar Swiss Diet som var så himla bra, och ersatte dem med nån läskig gelé som jag bara inte klarar utan att spy! Så nu ska det bli intressant att se om dom ger den effekten vi hoppas på. 🙂

Ha en kanonfin fredag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...