Allmänt

Ingen eftermiddagsvila idag…

sassievila1

 

Hej på er därute!

 

Hoppas dagen varit bra? Det har ju varit ganska grått mellan varven men milt ändå, så jag klagar inte. En värre höst kunde det ha varit. 😉

Jag gjorde ett tappert försök att vila förut men det blev inte särskilt långvarigt. Ungefär en halvtimme var det lugnt, sen satte allt igång igen. Så det var nog min andra gissning som stämde – det var sovstund därnere. Nu har det varit konstant liv i flera timmar och sedan ungefär två timmar tillbaka har det gråtits och skrikits från både barn och mamma. *suck* Det låter som om mamman jagar barnen i mellanåt, det springs och dunkas i golven, mamman tokvrålar åt barnen och båda börjar skrika och gråta i kör. Det enda positiva det här har fört med sig är att vi i ren desperation även är öppna för att köpa hus nu, bara vi kommer härifrån. Men det hjälper ju inte de här stackars ungarna så i morgon hoppas jag att jag får kontakt med soc.

Nu ska jag ta en tur med lilleman och sen hoppas jag att det lugnat ner sig nedanför så jag kan koppla av en stund framför tv’n. :-/ Jag har roat mig i nagelhörnan en stund nu på eftermiddagen och fixat till mina egna naglar. Det var helt klart behövligt insåg jag. *s*Det blev en enkel Fransk manikyr med små rosa blommor på. Får se om jag lyckas ta nån bild själv senare och lägga upp. =))

 

Jaja, hoppas ni får en fin söndagskväll alla! Lugnare än min i allafall. 🙂 Må så gott med er, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. det är skoj o fixa sina naglar..visa bilder sen=)

  2. säger:

    oj har du en katt också! fin:). Allt blir så mkt fräschare med iordninggjorda naglar! Är det grannarna som springer så.

Kommentarer är stängda.