Allmänt

Problem med bloggen!

Hej på er alla!

Jag vet inte om ni kommer att se det här inlägget, men jag gör ändå en chansning och slänger in det.

Något hände med bloggen efter sista inlägget jag gjorde igår kväll, och allt har låst sig. Jag kan inte radera det för jag kommer inte ens in bland de publicerade inläggen. Stora delar av bloggen är bara borta, och vissa fungerar på vissa sidor men inte på andra.

Enligt felmeddelanden jag har fått, så är det bara server-administratören som kan lösa det här, så jag har kontaktat one.com som är min webleverantör. Nu är det bara att vänta på att dom hör av sig.

Fram tills dess får jag helt enkelt ta en ofrivillig bloggpaus. Jag hoppas vi ses åter när jag fått igång bloggen igen. Självklart kan jag fortfarande titta in hos er – det är ju bara min blogg som strular. Så vi ”ses” i era kommentarsfält. 😉

Håll tummarna för att det här löser sig så fort som möjligt, och att jag inte har förlorat all data som jag inte får fram nu.

Må så gott alla och ha en fin dag! //Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Kom o halsa pa hos oss!

    kram!

Kommentarer är stängda.