halens5

***

Hej alla denna strålande vårdag! 🙂

Det är ju underbart väder ute, och trots att jag själv inte kan vara ute mer än små turer med lilleman så njuter jag av det ändå. Njuter av det faktum att det är vår ute! 😀 Och även om jag fick ett ordentligt bakslag idag och vaknade med hemsk värk i armen, så är jag ändå – trots allt – på bättringsvägen och bara den saken gör ju att man blir på strålande humör. 😀 Jag får nog helt enkelt skylla mig själv. Jag hade för bråttom igår när jag kände hur mycket bättre jag var, så även om jag inte direkt använde den onda armen så gjorde jag saker som förmodligen påverkade den också. Har man legat strandad i över två veckor så är det kanske inte så konstigt att man flyger på benen så fort man känner att det går. *s*

Hur som helst – solen och det underbara vädret idag gjorde att jag blev sjukt sugen på att införskaffa lite nya kläder. Jag tog mig en titt på Haléns för att se vad dom hade att erbjuda i vårkatalogen.

***

halens1

***

Det blev en salig blandning av vill-ha saker, och först ut på listan är dessa två söta toppar.

Till vänster en rutig tunika, 249:- och till höger, en knytblus i härlig 50-talsstil, 299:-

***

halens2

***

Näst på listan kommer tre plagg i vitt. Först ut en ljuvlig tunika med volanger, 399:- Nummer två är en spetscardigan med knytband och volanger, 199:- och det tredje plagget är en underbart somrig klänning från Laura Scott, 549:-

***

halens3

***

Lite avvikande från de övriga ljusa plaggen så hittade jag även de här två. Till vänster, en supersnygg blus med pärlemorknappar och volanger från Linea Tesini, 699:- och till höger – en top med strassdekor från Prive, 399:-

***

halens4

***

Avslutningsvis fastnade jag för två stycken svarta långklänningar, såna där festklänningar som bara ska finnas – åtminstone en – i garderoben för den där premiärfesten eller liknande. (…som jag går så himla ofta på..hehe)

I allafall så tyckte jag dom var ursnygga! Den till vänster, en lite billigare variant från South, 499:- och den till höger, jerseyklänning med paljettsmyckning från Prive, 1449:-

***

Den söta spetsklänningen i rubrikbilden är en sån där perfekt studentklänning tycker jag. 😀 Nu ska ju inte jag ta studenten förstås, men jag kan ju alltid låtsas när jag gör mina diplomprov i fransförlängning och akryl på Borås nagelskola i sommar. 😉 Klänningen finns i dimrosa, hallonröd, mullvad, offwhite och svart och kostar 299:-

***

Jahopp, det var lite av mina första vår-vill-ha. 🙂 Alla plagg kommer ifrån halens.se där jag också har lånat bilderna. Det lär komma mer efter hand, i takt med att solen värmer. =))

Ha en ljuvlig vårdag alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Lite vår-vill-ha från Haléns! :-)”

 1. Anna Sevo Says:

  Hej och så kul att du gjort ett sådant fint inlägg om oss på din fina blogg 🙂 Jag kanske tar med den på onsdag på vår blogg om det är ok och länkar tillbaka till din blogg så klart.

  Ett tips om du vill locka våra kunder att kika in till din blogg…
  Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera:
  1. Skriv ett blogginlägg
  2. Gå in på den specifika produktsidan på http://www.halens.se och kopiera adressen. Obs! Använd produktens sida, inte förstasidans adress!
  3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg
  4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss
  5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Halens.se. Du hamnar nu både under senast bloggat på startsidan samt direkt under produkten.
  Tips! På alla produktsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på “blogga”-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten.
  Lycka till och trevlig torsdag önskar Anna från Halens

Posted by Cherlindrea
Dated: 21st mars 2012
Filled Under: Kläder & skor, Mode & Fashion, Shopping, Tips!