Allmänt

En lugn kväll…

calmevening1

 

God kväll på er alla!

 

Ja, vad ska man säga. Det har inte blivit mycket gjort idag. Men mamma har varit här en stund på en mysig fika, så lite av min dag i exil här hemma fick jag ihjälslaget på ett trevligt sätt i allafall. 😀 Jag skickade även med henne en kasse med äpplen och lite annat gott. För jag fick sånt dåligt samvete idag. När Håkan kom in efter en tur med Loxy så hade han kollat till rådjurens matplats, och där hade det stått en liten stackare och krafsat i snön. Jag kunde ju inte gå ut med mat i morse när jag var så dålig. Men nu ska det i allafall vara uppfyllt där igen. 🙂

 

Jag har fått läst ikapp mig på mina favvobloggar idag också, lite i taget. Men jag är ledsen om jag inte har kommenterat så mycket. Jag har helt enkelt inte orkat utan bara legat med datorn i knät och läst. Men nu ska jag kika på tv en stund, favoriten ”2 1/2 men” pågår just nu. 😛

 

Ha en jättefin kväll alla, och tittar jag inte in mer ikväll så sov så gott i natt!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Tack så mycket för din gulliga kommentar! Jag önskar att jag kunde ge dig ett tillfredställande svar om pälscapen, däremot. :/

  Den är bara en halvmeter pälstyg som vi köpte och nålade ihop uppe vid kragen så att den skulle se ut som en liten cape. Men visst är den snygg? Önskar att jag också kunde ha en sådan, men den sitter som sagt bara uppe med hjälp av tre stora säkerhetsnålar. Inte så snyggt om man synar den i sömmarna, haha! 😀

  Kram på dig och ha en god kväll!

 2. säger:

  Aj då, du får krya på dg..migrän låter ju aldrig roligt 🙁

  Ja, Puppia har inte så där jättemycket fina kläder men därimot mycket fina selen, i love them!! 🙂

 3. du är sötare än en hel påse godis!

  kram från oss

 4. Jag är ett hopplöst fan av 2 1/2 men.. 😀 Haha.

  Söt vovve! <3

Kommentarer är stängda.