Allmänt

Tanka mc’n med diesel – inte så smart kanske… *s*

Så var den här dagen slut för våran del. Håkan hade haft en riktigt trevlig mc-tur med fika uppe i Eagle Riders klubbhus, men innan dom kom dit så lyckades dom tappa bort en av kompisarna i samband med stopp för tankning. Han bara försvann, och när Håkan åkte tillbaka för att se vart han höll hus, såg han den ena efter den andra av killarna stå utefter vägen och vänta, men ingen dök upp. Dom åkte runt och letade överallt men återvände till sist till utgångspunkten för att se om han åkt tillbaka, dock fortfarande utan att hitta honom. Till slut fick dom tag i honom på mobilen. Han var hemma och hade i princip bara lyckats ta sig hem. Han hade av misstag råkat tanka hojen med disel! Stackarn, säger jag bara. Nu har han ett trevligt jobb framför sig med att tömma tanken. Tur i allafall att det inte var något allvarligt som hänt.

evvenanig1

 

Men nu säger jag god natt och sov gott till er alla. Det här kortet på min älskade lilla Evve stal jag på brorsans blogg. *fniss* Men hon är ju så söt – och så trött där. Passade perfekt som godnatt-bild tyckte jag. smiley

Ha det gott alla och på återseende i morgon bitti.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...