Allmänt

Trist tv-kväll…förutom lite baktips kanske…? ;-)

leila1

Jag gick precis igenom kvällens utbud och det var inte upplyftande precis. Ingen film, ingen spännande kriminalserie, ingen bra dokumentär. Helt enkelt urtrist! Men klockan 21 på tv4+ är det i allafall ”Leila bakar”. smiley Innan jag såg hennes jul- och nyårsspecialer där jag plockade idéerna till Rocky Road och Chokladtårtan med peanutbutter frosting, så hade jag aldrig sett hennes program, bara hört talas om dem. Men nu ser jag dem gärna, om jag skulle ha turen att ramla över dem. Ofta sänds de ju numera bara på tv4+ och jag glömmer jämt att kolla den kanalen, men ikväll tänker jag kika på det.

 

 

 

 

leila2

 

Jag är nämligen väldigt nyfiken på Mors Dags-blåbärspajen med rårörd vaniljkräm som hon ska baka ikväll. Inte omöjligt att det blir det jag bjuder mamma på till söndagskaffet. smiley

Ha en fin kväll alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...