Allmänt

Uppdrag granskning ikväll!

uppdrag1

 

Hej på er!

 

Vi har precis kollat klart på ”Uppdrag Granskning” och kvällens två fall, oseriösa tandläkare och folk som blir uppringda av programmet ”Det Okända”.

Jag tänker inte göra någon jätteutläggning här nu, men om tandläkarna måste jag bara säga; hur i hela friden tänker försäkringskassan och framför allt socialstyrelsen?

Vi har en tandläkare här, som bevisligen har felbehandlat ett stort antal patienter. Hon blir varnad och får en så kallad prövotid. Under de åren tittar socialstyrelsen in en enda gång på en kontroll eftersom tandläkaren står ”under tillsyn”. Då är besöket föranmält och alla fel eller andra saker som inte ska synas, kan lätt städas undan iför besöket, vilket också gjordes i det här fallet. Hur mycket får dom reda på då? Jag anser att alla typer av kontroller i sådana här allvarliga frågor ska ske genom oanmälda besök för att verkligen få en klar bild av hur läget är. Det finns ingen anledning att tycka illa om en sån lag, ifall man har rent mjöl i påsen och inte har något att vara rädd för.

I det här fallet så har denna tandläkare lyckats förstöra ett antal fler patienter, och nu kan man ju börja undra vart ansvaret ligger…?

 

uppdrag2

 

Andra delen av kvällens program fick mig nästan att sätta i halsen av frustration!

Hur i h****e – rent ut sagt – kan dessa människor kränka andra på så sätt, att dom ringer och påstår att deras döda anhöriga är spöken som härjar omkring nånstans därute? Vad är det som gör att dom anser sig ha rätten att bryta sig in och lägga sig i något så svårt och personligt? Vill man ha kontakt med ett medium så kan man nog sköta det själv, och då elimineras risken att en person som kanske precis har återhämtat sig från tragedin, blir uppringd och får såren uppslitna på nytt. Någon som dessutom inte tror på sånt här.

Två år tyckte programledaren var en lagom tid att vänta innan man kunde ringa upp folk som förlorat någon. 2 år?? Det var ju generöst av dem. Jag kan ju säga, att skulle dom ringa mig angående min pappa, min mormor eller någon av dem jag har förlorat, då skulle jag stämma häcken av dem.

Jag tycker det här är höjden av dålig stil och ingen känsla för andra människor alls, även om dom vill få det att låta som att dom faktiskt gör folk glada när dom hör av sig och att anledningen till att dom ringer är att kanske kunna glädja människor som har sorg. Nonsens påstår jag! Det här är bara ett sätt att göra underhållningstv. På andras bekostnad!

 

cutecolorsanibear134

 

Puss på er alla söta läsare och hoppas jag inte trampat några av er på tårna nu. 🙂 Det var i såfall inte min mening. Jag blir bara så irriterad när jag sitter och lyssnar på dessa dårars försvarstal.

Mer om kvällens avsnitt ang. spökningen hittar ni här.

 

Sov så gott nu alla! =))

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    de är gjorda på fri hand =) inget fusk här inte =) haha!

Kommentarer är stängda.