Allmänt

Sover bort halva dagarna…

hallen1

 

God middag på er alla!

 

Då var det en ny dag, en riktig solig och vacker sådan, även om det är tokkallt ute. Lilleman och jag har varit ute på en promenad i omgångar – fem meter på marken, 2 minuter värmande i famnen..osv. Men så får det fortsätta ett tag till tills snön och kylan är borta. Det fanns i allafall en hel del mat kvar på utfodringsplatsen när vi kom dit, och den enda som var där var en vacker liten koltrast som satt och pickade i sig havregryn. Vårfåglarna är här! 😀

 

Jag har sovit alldeles för länge idag igen, men nu har jag ägnat ett par timmar åt dagens supertrevliga samtal med Veronica i telefon. 😛 Det börjar bli dags att ta hand om lite hemarbete här. Disk till exempel.. Uäck! Orkar inte diska idag… *s* Tror jag ska göra lite roliga naglar i stället. 😀

 

Ha nu en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. veronica säger:

    Alltid lika trevligt sen om det e i telefon eller live ;-D
    -Oj hur lät det nu då, det jag menade är att det är lika roligt att tala i telefon som att ses över en kopp fika…Så nu blir det inga missförstånd ;-D….kram/V

Kommentarer är stängda.