Allmänt

Snart till frissan…

markblommor1

 

God förmiddag på er alla!

 

Då var man på benen igen. Jag fick sova till sist i natt, och tvingade kvar mig själv i sängen ända till halv tio idag, så nu borde jag väl i rimlighetens namn vara utvilad! Om två timmar ska jag vara hos frissan. Hjälp, jag är riktigt nervös ärligt talat! Jag har varit hos radikala frisörer förr, som har tyckt att jag ”borde” klippa mer och så har dom kapat av typ två decimeter mer än jag sagt från början. Visst, hår växer ut. Men så jäkla snabbt som alla verkar tro växer det inte, och har man blivit missnöjd med en klippning så växer det ännu långsammare. 😛 Men det är bara att hoppas på det bästa. Jag har hört bra om den här salongen så jag får lita på det.

 

markblommor2

 

Nu ska jag plocka fram måttbandet så ska Håkan få mäta mig på höjden och tvären för nu ska måtten till min bröllopsklänning skickas in. 😀 Den ska ju måttsys, så det är en himla massa ställen som ska mätas. *s* Får se hur mycket vi hinner med nu på förmiddagen innan jag ska iväg. Sen får jag skynda mig hem, för vid fyra-tiden kommer en kund hit för att fixa ett par naglar som strular. Men det ska väl inte ta hur lång tid som helst att klippa sig får man hoppas. 🙂

 

Hoppas ni får en bra dag därute alla. Förhoppningsvis blir det lite varmare framöver, i varje fall är det vad våra meterologer lovar.

Må så gott och på återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...