Allmänt

Krångligt att somna…

katt161

 

Hej därute i natten alla!

 

Som vanligt, de senaste jobbiga dygnen, så kan jag inte sova. Jag var idiottrött när vi gick och lade oss, för började troligtvis snarka långt innan hjärtat ens lagt sig till rätta. Men det varade som vanligt inte länge – efter bara nån kvart så var jag klarvaken igen och där är jag nu. Finns inte en chans att jag ska kunna somna nu, och jäkligast är att jag vet så väl hur trött detta kommer att göra mig – och ändå kan jag inte styra det.

Jag vill sova hela natten och kliva upp typ vid halv åtta-tiden, utvilad och redo att starta dagen. Nu ligger jag och harvar fram och tillbaka hela natten, kliver upp vid femtiden för att jag inte orkar kämpa längre, dricker kaffe, kollar mail och är efter en timme absolut toktrött igen och slocknar i soffan. Vad är detta liksom??!!

Nehepp, nu ska jag återvända till sängen och försöka tvinga till mig lite sömn om det går. Annars sitter jag väl här i morgon bitti igen, och blir galet trött lagom tills jag ska åka iväg in till stan. Inte gärna om jag kan slippa… 😉

 

Sov så gott alla och ha en fin natt!

På återseende – när jag har sovit lite. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...