Allmänt

Provar Lina’ matkasse! :-)

God kväll där ute alla!

Det börjar dra ihop sig mot sängdags denna ruggiga söndagskväll. Hjärtat och jag sitter och tittar på X-men samtidigt som jag håller på med lite höstpyssel framför tv'n. 🙂 Det kommer lite tips och bilder på det längre fram.

Idag är det en tjänst jag tipsar om i stället. 🙂 Och lite annat ”matnyttigt”. 😉

Just nu håller jag på med en kampanj för Buzzador där jag ska testa tjänsten Lina's matkasse under en leverans. Så härom dagen dök det upp en budkille från Lina's utanför dörren och lämnade av två stora kassar med mat. Det var hur spännande som helst att packa upp allting och se vad vi fått. En kasse var nästan fylld med olika grönsaker och i den andra fanns ingredienser till fem olika middagar, däribland lax, kyckling och nötfärs. Där fanns även pasta, bulgur, olika tillbehör så som majs, krossade tomater, riven ost m.m. Där fanns också ingefäratärningar, en ny grej för mig som jag inte provat än, men som jag tycker verkar riktigt spännande. 😀

Idag gjorde jag dock en annan sak – grönsakspizza. 🙂

Med i matkassen följer nämligen även ett litet häfte med, där man dels kan läsa vad som har kommit denna leverans. Där står de fem utvalda recepten för perioden, plus lite andra recept. Det finns också en lista på vad man behöver ha hemma i form av kryddor, olja m.m. för att laga dessa recept.

I morgon ska jag laga kycklingpasta till middag och hoppas på att det är lika gott som denna lite annorlunda men väldigt goda och mättsamma grönsakspizza. Än så länge har min uppfattning om Lina's matkasse varit riktigt positiv. Man måste ju heller inte följa recepten om man inte vill utan laga något helt annat. Men jag gissar att man får mest utdelning av maten om man följer recepten.

Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på en god natts sömn! 🙂

På återseende i morgon alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...