Vardagsbetraktelser

Foton från gårdagen…

jubileum1

 

Jag snodde glatt lite foton från min systers blogg idag, hon var tydligen lite flitigare med kameran igår än vad jag var. 😛

Här sitter jag ute på vår mors altan med en bakfull Loxy i famnen. 😉 Vi fikade här innan vi drog iväg på jubileet, Nikki’s underbart goda hallonpaj! =))

 

jubileum6

 

Det var som sagt var inte så där jättemycket att kika på som vi hade trott, och vi undrade alla vart den där ”torgdagen” hade blivit av som flygbladet utlovat. Det fanns inget som liknade någon torgdag där i allafall. Men ett tält med grill inuti hade dom satt upp, och det doftade väääldigt gott därifrån. 😉

 

Utanför ingångarna stod ett gäng med vuxna, ungdomar och barn och blåste megastora såpbubblor i egengjorda bubbelringar. 😀 Men som sagt, jag var inte så aktiv med kameran igår, och det där missade tydligen Nikki också. *s*

 

jubileum2

 

Inne i byggnaden var det flera olika utställnings- och informationsbord där man kunde gå runt och titta. Ballonger till barnen förstås. 😉 Och massor av stora skålar med godis för alla, ett perfekt sätt att sprida så mycket influensa man bara kan. *s*

Men jag fick ett intressant samtal med representanterna för AB Bostäder, som har det området där vi söker en ny lägenhet. Det är inte lätt att få något där, köerna är enorma just på detta område. Men det har vi nog redan förstått med tanke på att vi stått i kö över 1 1/2 år och sju lägenheter som vi har sökt där har gått till andra sökande med mer poäng än oss. Men vi ligger nog ganska bra till nu med våra höga poäng. Bara att fortsätta att hålla tummarna. Men vi kikar också på bostadsrätterna här uppe, och blir något ledigt så kommer vi lägga ett bud. Vi får väl se vad som kommer först. 😉

 

jubileum3

 

Mamma i den ”Stressfria zoonen” där det bjöds på kaffe eller te och små dekorerade minicuppisar. 😀 Jag tog aldrig någon egen bild här, men längst upp i vänstra hörnet anar ni en liten skylt med ett hängande hjärta. Dom där skyltarna tycker jag är såå himla söta! Dom finns i alla möjliga varianter och jag har länge funderat på att köpa en sådan Välkomstskylt.

 

jubileum4

 

Utsikt över den lilla dammen i centrum. Det är så himla mysigt här uppe, så grönt och naturnära. Jag hade en lägenhet här uppe när området var precis nybyggt. Faktum är att jag skrev kontrakt på lägenheten innan grunden ens var lagd för huset. 😛 Det är alltså 15 år sedan nu, och jag älskar fortfarande det här området lika mycket!

 

jubileum5

 

Loxy och jag på väg hemåt igenom vårt vackra område. 🙂 

 

Ja, det var lite foton ifrån gårdagen i allafall. Alla är tagna av min syster Nicole som har bloggen Andariel.se.

 

Nu ska jag ta lilleman på en tur medans det är regnuppehåll och sen ska vi ta en liten middagsvila tänkte jag. Ha en fortsatt fin söndag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Heej 🙂
  Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.
  Kanske något som just du skulle vilja vinna
  eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.

  Kika in på länken och var gärna med:)
  Vad har du att förlora?

  http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

  Kramar //M

 2. säger:

  Haha detta var ju som att läsa mitt inlägg en andra gång idag.;) SÅ duktig jag är *s*
  Grattis till ”Grejen” 😉 PUSS PUSS

Kommentarer är stängda.