Vardagsbetraktelser

Krumelurmiddag… ;-)

krumelurmiddag1Den här dagen har jag varit oursäktligt slö på bloggen! smiley Jag har ägnat större delen av dagen åt att vila, men det tycker inte jag själv är någon ursäkt – ett blogginlägg då och då hade jag ändå kunnat göra. Men jag har helt enkelt inte orkat. Jag har varit toktrött efter den dåliga natten, och ändå har jag inte fått sova något under dagen. Så jag hoppas verkligen att jag brinner av ordentligt nu ikväll. För hur trött jag än har varit hela eftermiddagen, så kunde jag ju ändå inte låta bli att följa med ut på MC-turen till Vänga Kvarn (foton kommer lite senare), så jag är ju knappast piggare nu. I allafall inte fysiskt. *s* Men man blir ju helt klart piggare till sinnes av att göra såna där mysiga grejer med kompisarna. smiley

Min goa mamma har varit hundvakt ett par timmar ikväll medans vi var iväg, men före det bjöd vi upp henne på middag, Håkan & jag. Vi grillade fläskkarré och till det hade vi såna där potatis-krumelurer, vad är det dom heter? Skruvar, nånting tror jag. Pommes frites krumelurer tycker vi att dom borde hela i stället. *Skratt* Supergoda var dom i allafall, och till detta hade vi smörstekt blandsvamp & lök och vitlökssmör. smiley Efter maten åkte vi iväg, Håkan & jag, och mamma stannade kvar här & tog en kopp kaffe med glass och passade tummeliten förstås. 😉

Nu är vi i allafall hemma och sitter framför tv’n, jag med laptopen i knät, och softar lite innan det är dags att göra ett försök att sova för natten. Håkan ska jobba på Såtenäs i morgon, så han ska upp redan kvart över fem. Men blir den här natten likadan som förra, så kommer jag också vara vaken då, och kan i allafall göra i ordning kaffe och frukostmackor åt min älskling innan han ska åka.

Hoppas dagen har varit bra för er alla. Jag har inte hunnit kika in på nån av mina favvo-bloggar i kväll, så jag har ingen koll alls på om det hänt något speciellt. Ska kika runt en liten sväng nu, tänkte jag. Må så gott alla och på återseende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...