Vardagsbetraktelser

Hemma ifrån Skaraturen

visitiskarakollage1

Hej på er alla ikväll. Jag hoppar bara in en snabbis och säger god natt för jag orkar helt enkelt inte göra något mer idag. Det har varit en lång men mysig dag i värmen. smiley Dock har jag ju inte sovit nästan nånting de senaste dygnen, så jag är ganska slut nu. Vi kom hem ganska sent på eftermiddagen och då var jag tvungen att vila en liten stund innan vi åt middag. Sen vilade jag faktiskt en stund till men det gjorde inte så mycket varken till eller ifrån. Jag orkade kolla på ”CSI NY” och nu sitter vi och tittar på ”Minority report”, men hur bra den än är så har jag sett den förut så jag väljer faktiskt hellre sängen nu istället.

Men jag tog mängder med foton i Skara idag, bland annat på Marias och Mickes underbara föl och deras mammor, plus på lite annat. Det kommer lite därifrån i morgon. Dessutom fick vi en stor papperskasse full med äpplen med oss hem, och en påse rabarber. smiley Så nu har jag en hel del jobb framför mig med att göra äppelmos, pajer och rabarbermarmelader, men det ska bli jättekul! =))

Fast först måste jag bara få mig lite sömn. Jag hade ju glömt att ladda upp minidatorn innan jag åkte idag, så det fanns knappt nån batteristyrka kvar i den, därför blev det heller inget bloggande i bilen. Annars hade det ju varit perfekt under den 1 1/2 timmes långa resan – 3 timmar fram och tillbaka.

Men nu säger jag god natt och sov så gott alla! Ha en fortsatt fin kväll och sov så gott när det blir dags. På återseende i morgon.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...