Vardagsbetraktelser

Min mysiga balkong nattetid…

thebalkony1

Vem var det som sa att man nödvändigtvis måste sluta tända ljus bara för att det inte är höst och vinter längre? Hoppsan, det var visst jag. smiley *s* Jag hade inte en tanke på då, hur mycket ljus jag brände ner förra sommaren ute på våran balkong och Håkan också för den delen. Så fort det mörknar på kvällarna så börjar vi med att tända lyktorna på väggen. Och sen när vi går ut och sätter oss, så tänder vi även värmeljusen på bordet. Det är otroligt mysigt och stämningsfullt att sitta där ute på nätterna med tända ljus så där.

Jag kom faktiskt precis in därifrån, efter att ha suttit där ute en stund och druckit en kopp örtte. Men hur mysigt det än var så måste jag erkänna att det var i kyligaste laget. 8,5 grader har termometern sjunkit till nu och det kändes verkligen, kan jag lova. Men så är det om våren. Varma dagar och kalla nätter.

Nu ska jag göra ett försök med sömnen igen. Jag sover ju ändå några minuter lite då och då i mellan varven och de där minuterna betyder massor för hur man mår dagen därpå. Håll en tumme för att det hamnar lite sömnpulver i mina ögon också och fortsatt god sömn alla. Hoppas ni sover riktigt gott och drömmer massa söta drömmar.

Vi ses åter i morgon bitti.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...