Vardagsbetraktelser

Nattmys på balkongen…

nattmys1Kan man inte sova så kan man ju i allafall göra det bästa av situationen. Och det brukar jag försöka göra, genom att mysa till det lite med tända ljus och lite annat som höjer mysfaktorn, och gör det lite mindre trist att sitta uppe vaken på natten, helt ensam.

Balkongen är full av lyktor och ljusstakar för värmeljus, både Håkan och jag älskar levande ljus. Nu har vi ju två solcellslampor som sitter i blomlådorna och som tänds kontinueligt varje kväll vid skymningen, men hur mysigt det än är så kan det aldrig mäta sig med de riktiga ljusen. Det är – som jag har nämnt vid ett tidigare tillfälle – en av de få saker jag saknar med den mörka årstiden, det mysiga i att kunna tända levande ljus både tidigt på morgonen när man stiger upp, och fram på eftermiddagen när det börjar mörkna.

 

nattmys2

 

Nu ska jag försöka sova igen. Jag sitter här och gäspar käken ur led snart. *s* Faktum är att jag har slocknat av här vid datorn ett antal gånger redan. *skratt* Men jag vet ju hur det är. Så fort jag går in och lägger mig i sängen så är jag klarvaken igen, och det är totalt omöjligt att somna om. Så ja, bättre att sova några minuter på en skrivbordsstol än at inte sova alls.

Men som sagt, nu ska jag göra ett försök och gå och lägga mig igen innan det är dags att gå upp. *s* Må så gott alla och en riktigt God Morgon till er alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...