Vardagsbetraktelser

Underbara lilla Mina!

bebismina1Då var det dags att presentera lilla Mina som blev 6 veckor gammal nu när vi var där och hälsade på. smiley Jag har ju visat foton på henne här tidigare förstås, men det händer mycket på 6 veckor. Den här lilla dockan har varit ovanligt medveten och vaken ända från början, men nu var det extremt påfallande. Men framför allt var hon ju en liten skönhet förstås. Och farfar var såklart stolt som en tupp! smiley

 

 

 

 

bebismina2

 

 

Det här kortet fick jag på mail ifrån Minas mamma Alexandhra idag, och jag var bara tvungen att låna det och lägga upp det här, för jag tyckte det var så himla fint! smiley

 

 

 

 

bebismina3

 

 

Mina och jag har tjejsnack och Loxy ligger bredvid och är svartsjuk… *s*

 

 

 

 

 

 

bebismina4

 

 

 

…så han fick kika på den där lilla saken, och då var hon faktiskt ganska okej kom han på.. smiley

 

 

 

 

 

 

bebismina5

 

 

Älskade lilla goseunge! smiley

 

 

 

 

 

 

 

bebismina6

 

 

På väg att somna hos farfar…

 

 

 

 

 

 

bebismina7

 

 

Trygg i farfars famn, och han kunde knappt släppa blicken ifrån sin lilla skyddsling. smiley

 

 

 

 

 

 

 

bebismina8

 

 

 

Mina och farfar har ett litet snack… smiley

 

 

 

 

bebismina9

 

 

Sen sover vi gott igen.. smiley

 

 

 

 

 

 

bebismina10

 

Det var inte ofta jag lyckades sno åt mig henne ifrån Håkan, men några stunder då och då, och med hjälp av Alexandhra så fick jag ta henne…till farfars stora fasa som for i luften och frågade vad jag gjorde med henne så fort hon grymtade till lite… *skratt* En liten mysstund i soffan… smiley

Det finns förstås massor av fler foton och det lär väl ramla in ett lite då och då, men det här får räcka för stunden, för nu måste jag planera för dagen. Det är ju Fars Dag och jag skulle gärna vilja komma iväg en sväng till kyrkogården och pappas grav idag.

Ha en fin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...