Vardagsbetraktelser

Min älskling är äntligen hemma!

fika2

Äntligen är mitt hjärta hemma ifrån sjukhuset! smiley Tidigare idag fick jag veta att han skulle skrivas ut vid 17-tiden, och då räknade jag med att han skulle vara hemma runt sex, vilket passade perfekt eftersom jag skulle äta middag hos mamma halv fyra. Då skulle jag både hinna fixa med lite grejer innan och även hinna hem och även göra i ordning lite fika innan dom dök upp. Men det blir sällan som jag har tänkt mig. *skratt*

För det första dök min kära kusin Joakim, som jag inte har träffat på hur länge som helst, upp. smiley Det var ju bara hur kul som helst, och vi blev ju förstås sittande och prata om allt mellan himmel och jord, medan jag naturligtvis slängde på honom en cupcake. Hehe! Sen stack vi båda två hem till mamma för att äta middag vid utsatt tid. Men där blev det ju förstås lika mycket prat om allt möjligt, så middagen blev nån halvtimme försenad. Vilket i sin tur innebar att jag var ganska sent ute när jag rusade hem direkt efter maten. Och jag hann inte ens in genom dörren. *s* När jag klev ut på våran våning så backade Jari in bilen på gården. Så var det med det! Ingen tid för några avancerade cupcakes till fikat här inte!

cupcake17

 

 

Det blev en enkel variant som gick snabbt, och så tog vi en snabbfika med hockey-matchen Sverige-Finland som trevlig bakgrund, innan Jari skulle åka iväg hemåt. Men nu ska jag umgås med min älskling, så bloggen får vila lite ifrån mig. smiley Ha en riktigt mysig söndagskväll alla!

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...