Personligt

En present från lillebror… :-)

present1Den här lyssnarboken fick jag av Dennis igår när han kom hit. Tack snälla gulliga lillebror! smiley Jag älskar verkligen att lyssna på böcker när jag håller på med nån typ av handarbete eller annan pysselsättning, speciellt när jag broderar. Men även när jag håller på med smyckestillverkning eller knåpar ihop sockerpasta-figurer, så är det perfekt att sätta på en hörbok. smiley Däremot har jag svårt för att bara sitta eller ligga och enbart lyssna, då somnar jag förr eller senare eller tankarna far iväg åt alla möjliga håll och kanter. Men när jag har händerna upptagna med något så funkar det jättebra! Jag har hört talas om den här boken, och jag har hört att den har fått ganska bra recensioner, så det ska bli spännande att se vad jag tycker om den. Och idag är det en sån där lite grå sömnig söndag som passar perfekt för inomhusmys och en bra bok. smiley

Sedan fick jag ett glädjande samtal alldeles nyss! Håkan får komma hem idag! smiley Utskrivningen var förstås klar redan i fredags, men gällde inte förän idag, under förutsättning att allt var okej. Och det är det. Resultaten på träningen är bra, och inga komplikationer har inträffat. Så nångång efter 17-tiden i eftermiddag kommer han hem. Äntligen! Så nu ska jag fixa i ordning lite för ikväll, och göra klart mina ”Välkommen-hem”-cupcakes. Jag ska ner och äta middag hos mamma vid halv fyra också, så jag får nog sätta igång här om jag ska hinna med allt. Jag skulle nog behöva vila litegrann också, eftersom jag bara sovit knappt 2 timmar i morse. Men det hinns väl med.

Ha en fortsatt trevlig söndag alla!

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...