Inspiration Personligt

Påskpyntat köket.. :-)

easterkitchen1

 

God eftermiddag på er alla därute!

Hoppas ni har haft en fin dag även om solen har hållt sig undan, i allafall här i Borås. Men milt har det varit, så balkongen har fått stå på glänt större delen av dagen för att släppa in vårdofterna från skogen utanför. 🙂 Och kvittret från vårfåglarna som leker för fullt här utanför nu. Tinky har varit helt tokig här idag och näst intill gjort mig tokig också när han har svarat på ropen utifrån. Jag visste inte ens att dom talade samma språk, tam- och vildfåglar, men man får verkligen den känslan när man hör dom. *s*

 

***

 

Jag var tvungen att ta en paus ifrån godistillverkningen en stund, dels för att förhindra att jag gick i taket av frustration men också för att jag var så illa tvungen. När jag hade kommit ungefär till hälften av dekorationerna så flippade min kristyr ur och bara rann, kladdade och allt blev rena katastrofen här. Så hela brickan med alla saker åkte in i kylskåpet för att coola ner sig en smula. *s*

 

Och då passade jag på att påskpynta köket under tiden och allting går i gult och rosa. 😀
I år kommer jag inte att byta gardiner till påsk, annars brukar jag alltid sätta upp ett par gula, jättesöta och riktigt vårliga gardiner i köket lagom till påsk. Men det var inte längesen jag bytte runtom i hela lägenheten och då valde jag vitt överallt, så dom får hänga kvar nu. I stället valde jag ut en lite större gul duk till matbordet som jag matchat med gula stearin- och blockljus, gula fjädrar (syntetiska), rosa-gula påskservetter, rosa små påskkärringar, rosa värmeljusstakar och godisskål.

Gult och rosa är riktigt fint ihop och det blir otroligt glatt och vårlikt. Jag brukar inte pynta så mycket och det har jag inte gjort i år heller. Det är faktiskt bara matplatssdelen som har fått sitt påskutseende. Men jag är inte riktigt klar med mina egna hemgjorda saker ännu, så lite mer blir det dock – antagligen i köksdelen.

Jag blir alltid så himla glad av påskpynt och påskens alla färger! 😀

 

easterkitchen2

Nu ska jag slå mig ner vid köksbordet igen och fortsätta med påskgodiset. Det lär nog ta en bra stund till, men den här gången blir det inte som i julas – när jag höll på med julgodiset i två dygn mer eller mindre nonstop, och sista dygnet fram till fem på morgonen. *skratt*

Ha en fortsatt fin dag och kväll alla, och på återseende lite senare! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Va fint och hemtrevligt det ser ut! =)
  Oj oj,nu satte du allt press på mig..jag har ju inte ens ställt in björkris *S*

  Må gott!

 2. Cherlindrea säger:

  Elin: Tack, vad roligt att höra. 😀 Nu vill jag bara att björkriset ska slå ut lite också så det inte ser så himla spretigt och stendött ut..haha! Jag var faktiskt ute och norpade några kvistar först i morse så jag har precis satt in mitt också. 😉

  Ha en jättefin kväll!

Kommentarer är stängda.